Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Mεθοδιστές και πανθρησκεία

"... Η Πρώτη Ηνωμένη Μεθοδιστική Εκκλησία της Omaha, ΗΠΑ, ανακοίνωσε φέτος τον Αύγουστο, ότι θα έχει «Διαθρησκειακή Αγρυπνία» μία Κυριακή του Αυγούστου, μήνας κατά τον οποίο οι Μουσουλμάνοι γιορτάζουν το Ραμαζάνι. Η αγρυπνία θα πραγματοποιηθεί στην αυλή της εκκλησίας.
  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εκκλησίας οι πιστοί θα προσφέρουν προσευχές για τη μεταρρύθμιση της υγειονομικής περίθαλψης, ενώ επιπλέον, οι συμμετέχοντες καλούνται να νηστέψουν την Κυριακή,προκειμένου να ενωθούν με τους μουσουλμάνους που γιορτάζουν το Ραμαζάνι...
 ...Ο χριστιανός συγγραφέας και γνώστης του Ισλάμ, Joel Richardson σε άρθρο του στο WorldDailyNet, αναρωτιέται: «Γιορτάζουν οι χριστιανοί το Ραμαζάνι;»

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Συνάντηση νέων



Συνάντηση νέων με εκδηλώσεις και ομιλίες διοργανώνεται από την εκκλησία του Ιησού Χριστού ,την εκκλησία ανανεωμένων Χριστιανών και συναθροίσεις της Ε.Χ.Ε.Τ.Ε. (Ενωμένης Χριστιανικής Εκκλησίας Της Ελλάδας) στα Καμένα Βούρλα (νομός Φθιώτιδας) στις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου 2009. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη 

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Χαριστικό - ανταλλακτικό παζάρι

3ο ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ / ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ σήμεραστην Πλατεία Καισαριανής
-Πόσες φορές έχεις αγοράσει κάτι που δεν χρειάζεσαι, μόνο και μόνο γιατί η μόδα σού το επιβάλει;
-Έχεις αναρωτηθεί ποτέ για την κυριαρχία της διαφήμισης στη ζωή σου;
-Έχεις αναλογισθεί τις απάνθρωπες συνθήκες δουλειάς και την υπερεκμετάλλευση της φύσης προκειμένου να παραχθούν τα προϊόντα που σε καλούν να καταναλώσεις;
-Ποιος σε εκμεταλλεύεται και σε οδηγεί σε τέτοια παράλογη καταναλωτική συμπεριφορά;
Για να υπάρξουν επιχειρήσεις πολυεθνικές ή ντόπια μεγαλομάγαζα- χρειάζεται να κερδίζουν και για να κερδίζουν χρειάζεται εσύ να καταναλώνεις.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Κοινωνικές παρενέργειες της νέας γρίπης

Το πρωί της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου ο πρύτανης της ΑΣΟΕΕ αποφάσισε να κλείσει την σχολή λόγω της νέας γρίπης .
Οταν ομάδες φοιτητών και εργαζομένων προσπάθησαν να μπουν στην σχολή τους απώθησαν τα ΜΑΤ με ξύλο και χημικά !

Τα λεφτά πέταξαν, τα κοτόπουλα όχι

Η πιο ενδιαφέρουσα, χωρίς αμφιβολία, υπόθεση της «Αλληλεγγύης» είναι αυτή με τα... κοτόπουλα, με πρωταγωνιστές τους Ευριπίδη Στυλιανίδη (τότε υ­φυπουργό Εξωτερικών) και Δημήτρη Φουρλεμάδη, ουσιαστικό αφεντικό της ΜΚΟ. Η ιστορία γνωστή στο πανελ­λήνιο, τώρα όμως έρχονται στο φως και νέες λεπτομέρειες.
Την εποχή που η νόσος των πουλερικών έκανε θραύση και οι Έλληνες πτηνοτρόφοι ήταν στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής, η κυβέρνηση αναλαμβάνει τη στήριξή τους με έναν πρωτότυπο τρόπο. Το υπουργείο Εξωτερικών αποφασί­ζει να τα στείλει στην Αφρική, με μοχλό την «Αλληλεγγύη». Υ­πογράφεται η σχετική σύμβαση με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και δίνονται τα χρήματα στην οργάνωση. Τελικά, όμως, τα αφρικανικά κράτη δεν παραλαμβάνουν τα κοτόπουλα, υπό το φόβο ότι θα είναι μολυσμένα.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

To φονικό εμβόλιο για την γρίπη

Αγαπητοί μου ιατροί της Ελλάδος, προστάτες της ζωής μας και της υγείας μας.

Σας στέλνω το τεκμηριωμένο αυτό κείμενο με γνώμες εγκρίτων ιατρών και δημοσιογράφων ανά τον κόσμο που διερεύνησαν εις βάθος και συγκέντρωσαν τις μέχρι σήμερα (13.11.09) πληροφορίες για το τι συμβαίνει διεθνώς με το φονικό εμβόλιο της γρίπης των χοίρων, που αποτελεί, κατά κοινή πλέον ομολογία, βιολογικό όπλο εναντίον των ανθρώπων για να ικανοποιηθούν οικονομικά συμφέροντα φαρμακευτικών εταιριών που μας θέλουν αρρώστους εφ' όρου ζωής, αλλά και αυτών που προσπαθούν να μας εξουσιάζουν γενικότερα. Το στέλνω συμπληρωμένο όπως το έστειλα σε πρωθυπουργό, υπουργό (minister@yyka.gov.gr) και υφυπουργό υγείας και λοιπούς υπουργούς και αρμοδίους, αρχηγούς κομμάτων, μέσα ενημέρωσης, συλλόγους κλπ, οι οποίοι όμως στην πλειοψηφία τους αδρανούν και επιτρέπουν ή και προωθούν το φονικό εμβολιασμό.