Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Πρόσκληση

Κατόπιν πρωτοβουλίας των ισπανόφωνων της εκκλησίας του Ιησού Χριστου προσκαλούνται οι "λατίνοι" όλων των ομολογιών της Αθήνας σε κοινή συνέλευση-συνάθροιση στην αίθουσα της εκκλησίας στην οδό Ζήνωνος 30 , 1ος , το Σάββατο 29 Νοέμβρη και ώρα 19.30 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει ομιλία ισπανόφωνου επισκέπτη (φυσικά θα μεταφράζεται στα ελληνικά).
Τέλος την Κυριακή 30 Νοέμβρη το πρωί στις 11.00 είμαστε καλεσμένοι όλοι οι αδελφοί Ελληνες και Λατίνοι στην αίθουσα  "ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ" για κοινή συνάθροιση με τους ασιάτες αδελφούς.

Η διεύθυνση είναι:
Μιχαλακοπούλου 39 Αθήνα

εναέριες διαδρομές

Κάποιοι αντί να χρησιμοποιούν το πεζοδρόμιο για να πάνε κάπου , βρήκαν νέους τρόπους να περιπλανηθούν στην πόλη χρησιμοποιώντας στέγες , κολώνες , αγάλματα , δένδρα ...Το "άθλημα" λέγεται free-run ή parkour
 
 
 
 
Φαίνεται οτι οι δρόμοι πλέον είναι πολύ εχθρικοί....
 
 
 
 
 
 
 

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Λέτε να τον αναλάβει ο "άγιος " Αρτέμιος ;

Με απόλυση κινδυνεύει εκπαιδευτικός στα Ιωάννινα επειδή αρνείται να διδάξει το μάθημα των θρησκευτικών .
    Ο  δάσκαλος ενός δημοτικού σχολείου αντιμετωπίζει την οργή του "χριστεπώνυμου" πλήθους επειδή πιστός στις αρχές του αρνείται να προσυλητίσει ανήλικα παιδιά στο προτεινόμενο από τις αρχές δόγμα , και επειδή αρνείται την ανάρτηση εικονίσματος στην αίθουσα που υποτίθεται οτι απεικονίζει (!) τον Χριστό .
 
      Η επίθεση στον εκπαιδευτικό ξεκίνησε με επίπληξη , συνεχίστηκε με ένορκη διοικητική εξέταση και υπάρχει πλέον το ενδεχόμενο απόλυσης επειδή ο διωκόμενος αρνείται να συμβιβαστεί .
 
       Το επιχείρημα όλων αυτών είναι ότι οι "ετερόδοξοι" απαλλάσονται πλέον του μαθήματος των θρησκευτικών .
        Ξεχνούν φαίνεται οι υποκριτές αυτοί οτι οι ανήλικοι δεν χωρίζονται σε δόγματα , αλλά οι γονείς τους .

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Η απάντηση

Με αφορμή επιστολή που λάβαμε και αναφέρεται στα δημοσιεύματα των ιστότοπων  "ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ" και "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" σύμφωνα με τα οποία η εκκλησία μας συγκαταλέγεται στους "ΑΝΤΙΤΡΙΑΔΙΚΟΥΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ" , ενώ δημιουργείται η εντύπωση οτι πιθανον η σελίδα μας και κατ επέκταση η εκκλησία μας να εκπροσωπεί την " ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ " , τον " ΘΕΜΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ " , τους " ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ", το " ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ " , τον " Μ.ΖΑΦΕΙΡΟΓΛΟΥ " , το " ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ " , τον " Κ.ΚΟΚΚΙΝΟ " ,τον " ΤΖΕΛΕΠΗ ",τον " Α.ΔΗΜΑ " , τους " JESUS ONLY " , τον " ΧΑΛΚΙΑ " , τους " ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ " τον " Γ.ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ " κλπ. , και  γιατί δεν το έχει διαψεύσει εως τώρα κάποιος απο τους πιο πάνω αφερόμενους (βλέπε σχετικα:    
και
Διευκρινίζουμε :

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Το πρόγραμμα του διημέρου

Θυμίζουμε οτι το διήμερο 8/11 και 9/11 γίνονται από κοινού με άλλους αδελφούς εκδηλώσεις στην αίθουσα της εκκλησίας του Ιησού Χριστού , στη Ζήνωνος 30, 1ος όροφος, Αθήνα.
 
Στη σύναξη θα λάβουν μέρος ασιάτες αδελφοί από τη συνάθροιση "Σταυροδρόμι", αφρικανοί αδελφοί από τη συνάθροιση " Μήνυμα του Γολγοθά " αλλά και άλλοι.
  
 Αναλυτικότερα :
 
Το Σάββατο 8/11 ξεκινούν στις 19.30
Την Κυριακή 9/11 ξεκινούν στις 18.30

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Τα σύνορα του τρόμου

Οι σφαγές των μεταναστών και των προσφύγων στα ευρωπαϊκά σύνορα συνεχίζονται αδιάκοπα: περίπου 12.000 είναι οι καταγεγραμμένοι νεκροί την τελευταία δεκαετία στα σύνορα της Ευρώπης και 400.000 είναι τα θύματα βασανιστηρίων, ενώ τους επιζήσαντες "τυχερούς" περιμένει η φυλακή, ένα από τα 300 στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα βασανιστήρια, οι "επαναπροωθή-σεις", οι ρατσιστικές δολοφονίες,  το ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους των πόλεων, οι συνθήκες δουλείας.
     Στην Ελλάδα, μόνο τις τελευταίες μέρες, περισσότεροι από 18 νεκροί μετανάστες εκβράστηκαν στη θάλασσα της Αλεξανδρούπολης και τέσσερις ακόμη βρήκαν το θάνατο στον  Έβρο. Προστίθενται έτσι στο μακρύ κατάλογο με τους καταγεγραμμένους 257 μετανάστες και πρόσφυγες που έχασαν τη ζωή τους στο Αιγαίο μόνο μέσα στο 2007 και τους πάνω από 1.000 την τελευταία δεκαετία, καθώς και τους 50 μετανάστες  που δολοφονήθηκαν από αστυνομικούς, λιμενικούς ή "αγανακτισμένους νοικοκυραίους", αλλά και τους 13 μετανάστες που θυσιάστηκαν στα ολυμπιακά έργα.

οι τριαδικοί θεραπευτές και το ..φως

Αυξάνονται και αποθρασύνονται κάτω από διάφορες ονομασίες, "διακονίες" που παρουσιάζονται σαν "χριστιανικές" και σπέρνουν ύποπτες αντιβιβλικές δοξασίες της  Νέας Εποχής στους ανυποψίαστους αναγνώστες..
  Το πιο πρόσφατο παράδειγμα :(οι σημειώσεις με κόκκινο είναι δικές μας)  
"..Ο Ιησούς είπε πριν 2,000 χρόνια, "Όλα Αυτά Που Κάνω, Μπορείτε να τα Κάνετε και Εσείς".

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Καλή αρχή

Θυμίζουμε οτι απο αυτή την Τετάρτη (5/11/08) ώρα 20.00-22.00 ξεκινούν βιβλικά μαθήματα ελεύθερης παρακολούθησης  στην αίθουσα "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" Ζήνωνος 30 Ομόνοια , 1ος όροφος .
(βλέπε και προηγούμενο δημοσίευμα)
Η συμμετοχή έχει σαν στόχο την διάδοση και πληρέστερη κατανόηση του Λόγου του Θεού .
Η παρακολούθηση μαθημάτων δεν έχει σχέση με την συμμετοχή στις συναθροίσεις της εκκλησίας , και είναι ελεύθερη ανεξαρτήτως συνάθροίσεων , δογμάτων , πεποιθήσεων, ηλικίας  κλπ
   Η αίθουσα θα διατίθεται για τα μαθήματα κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα .

Βιβλικά μαθήματα

Μαθήματα από την Γραφή θα ξεκινήσουν απο τις 5/11/08 κάθε Τετάρτη και ώρα 20.00-22.00 μμ στην αίθουσα Ζήνωνος 30 Ομόνοια , 1ος όροφος .
Τα μαθήματα είναι ελεύθερης παρακολούθησης ( δεν χρειάζεται εγγραφή , δίδακτρα , παρουσίες κλπ) και δεν θα γίνουν εξετάσεις , ούτε θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης .
Η συμμετοχή έχει σαν στόχο την διάδοση και πληρέστερη κατανόηση του Λόγου του Θεού .
Τέλος η παρακολούθηση μαθημάτων δεν έχει σχέση με την συμμετοχή στις συναθροίσεις της εκκλησίας , και είναι ελεύθερη ανεξαρτήτως συνάθροίσεων , δογμάτων , πεποιθήσεων, ηλικίας  κλπ