Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΗΣ


Ο άνθρωπος πολλές φορές μέσα στη ζωή του καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του. Πρέπει όμως να είναι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις του, γιατί πολλές φορές οι συνέπειες είναι πολύ σοβαρές.

Υπάρχει όμως μια μεγάλη απόφαση, που αν την πάρουμε θα έχουμε κάνει την καλύτερη επιλογή στη ζωή μας. Και αυτή δεν είναι άλλη από το να γνωρίσει ο άνθρωπος τον Ιησού Χριστό και να πάρει την απόφαση να Τον ακολουθήσει με ταπείνωση και πίστη.


Η αλήθεια είναι ότι μας χρειάζεται ένα Πρόσωπο για να αναλάβει τη ζωή μας. Και Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιησού Χριστό. Ο αναστημένος και ζωντανός Χριστός, μας ακούει, μας βλέπει και επεμβαίνει δυναμικά στη ζωή μας.

Όχι απλά μια εικόνα του Χριστού που είναι έργο χειρών ανθρώπων και που διαφημίζεται μάλιστα σαν θαυματουργή.

Αυτό είναι άψυχο υλικό, δεν έχει καμμιά δύναμη. Υπάρχει ο αληθινός και ζωντανός Χριστός που μπορεί ο καθένας να Τον ζητήσει να έλθει στη ζωή του και να την αλλάξει.

Ξεκίνα από σήμερα. Πάρε μια Καινή Διαθήκη, το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού και άρχισε να το μελετάς. Ζήτησε από τον Κύριο να έρθει στη ζωή σου με πίστη.


Μια Αλήθεια, ένα Πρόσωπο, ο Ιησούς Χριστός.  SAK