Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Το ήξερες;



Το ξέρεις ότι 68,000,000 μονοθεϊστές χριστιανοί στους προηγούμενους αιώνες έχουν συκοφαντηθεί σαν αιρετικοί, διώχτηκαν, εκτελέστηκαν, κάηκαν, και πλήθη δολοφονήθηκαν από τους τριαδικούς;

Οι τριαδικοί μισούν αυτούς που κηρύττουν βάπτισμα στο όνομα του Ιησού. Πολλοί απ’ αυτούς δεν πιστεύουν στη βάπτιση του Αγίου Πνεύματος με το αρχικό σημείο της γλωσσολαλιάς. Το 1553 ο Ιωάννης Καλβίνος έκαψε στην πυρά τον Μιχαήλ Σερβέτο επειδή δεν πίστευε στην Τριάδα.

Η θεωρία της τριάδας είναι το πνεύμα της Βαβυλώνας. Είναι το πνεύμα του Αντίχριστου, είναι το πνεύμα του φόνου. Πολλοί τριαδικοί εξολόθρευσαν μονοθεϊστές τον 3ο – 19ο αιώνα.

Διάβασε εκκλησιαστικές ιστορίες και εγκυκλοπαίδειες.

Η θεωρία της τριάδας διακατέχεται από το πνεύμα της συκοφαντίας και του φόνου.

Ακόμα και σήμερα, πολλοί τριαδικοί μισούν τους μονοθεϊστές.

Αν είσαι ειλικρινής χριστιανός και ακόμα παραμένεις στην τριαδική διδασκαλία, φύγε αμέσως από εκεί και υπάκουσε στις Πράξ.β:38!

Δεν είναι ανάγκη να συμμετέχεις στην κρίση του Θεού (Αποκ.ς:9-10, & ιη:4).

Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός είπε: «Και θέλετε είσθαι μισούμενοι υπό πάντων διά το όνομά μου· ο δε υπομείνας έως τέλους, ούτος θέλει σωθή» (Μάρκ.ιγ:13). Ο διάβολος μισεί τόσο πολύ το όνομα του Ιησού, γι’ αυτό μισεί και όσους έχουν βαπτιστεί στο όνομα Του.

Εκατομμύρια χριστιανοί, βαπτισμένοι στο όνομα του Ιησού, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν από τριαδικούς στους προηγούμενους αιώνες. Η ίδια δαιμονική συμπεριφορά της συκοφαντίας και του μίσους εκδηλώνεται ακόμα και σήμερα από πολλούς τριαδικούς. Εξακολουθούν να μισούν το βάπτισμα στο όνομα του Ιησού Χριστού, μισούν τους χριστιανούς που πιστεύουν στον μόνο αληθινό Θεό, τον Ιησού Χριστό.

Οι τριαδικοί ονομάζουν τους μονοθεϊστές αιρετικούς. Το ερώτημα είναι, πως μπορεί κάποιος που πιστεύει στο Θεό της Βίβλου, που φανερώθηκε στο πρόσωπο του Χριστού, που είναι ΕΙΣ στη φύση Του, έχει ένα πρόσωπο και μία υπόσταση, και έχει βαπτιστεί στο όνομα του Ιησού να θεωρείται αιρετικός, εφόσον οι ίδιοι οι απόστολοι είχαν βαπτιστεί και βάπτιζαν στο όνομα του Ιησού! Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ο Ιησούς είπε ότι θα είμαστε μισούμενοι από όλους εξαιτίας του ονόματός Του.

Ο Θεός είχε πάντοτε ένα λαό του ονόματός Του! Πιστεύουμε σε ένα Θεό όπως αποκαλύπτεται στη Βίβλο, είναι ΕΙΣ στη φύση του, είναι πνεύμα, έχει ένα πρόσωπο και μία υπόσταση. Φανερώθηκε για την εκκλησία της Καινής Διαθήκης στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, κάτι που ήταν «αποκεκρυμμένον από των αιώνων και από των γενεών, τώρα δε εφανερώθη εις τους αγίους αυτού». Έχουμε βαπτιστεί στο όνομα του Ιησού κατά το Βιβλικό πρότυπο και ο Θεός μας έχει πληρώσει με το Πνεύμα Του σύμφωνα με την υπόσχεσή Του. Πιστεύουμε στην απόλυτη θεότητα του Ιησού Χριστού (όχι στο 1/3).

Αν είσαι ειλικρινής χριστιανός που επιποθείς να ζήσεις στην αλήθεια, με αγιασμό και δικαιοσύνη, βρες μια μονοθεϊστική εκκλησία που πιστεύει σε ένα Θεό και βαπτίζει στο όνομα του Ιησού Χριστού μόνο. Υπάκουσε στο λόγο του Θεού: «Μετανοήσατε, και ας βαπτισθή έκαστος υμών εις το όνομα του Ιησού Χριστού εις άφεσιν αμαρτιών, και θέλετε λάβει την δωρεάν του Αγίου Πνεύματος».

Ο Θεός μας έδωσε το μυαλό για να μπορέσουμε να Τον γνωρίσουμε!