Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

υπό διωγμό η θεραπεία του καρκίνου..

Εκτός από κάνα δύο τυχαίες εφημερίδες, μιας μικρής πόλης, κάνα δύο αμφισβητήσιμα blogs και ένα μικρό κομμάτι αναφοράς στα νέα του Σαββάτου σε μια μικρή καναδική εκπομπή, κανένα από τα μέσα ενημέρωσης δεν ήταν πρόθυμα να αγγίξουν την είδηση, ότι, για άλλη μια φορά, όλες οι κατηγορίες, ενάντια σε κάποιο γιατρό που έχει κυριολεκτικά και επιτυχώς θεραπεύσει τον καρκίνο σε πολλές περιπτώσεις, απορρίφθηκαν.

Το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας και το δυτικό ιατρικό κατεστημένο είχε στόχο τον Δρ Burzynski για χρόνια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν απολύτως πρόθυμα να «τεκμηριώσουν» τις κατηγόριες εναντίον του, αμαυρώνοντας την δουλειά του, πριν ακόμα εκδικαστεί η υπόθεση του και παρά το απίστευτο ρεκόρ επιτυχίας του. Περιέργως, σαν να μην υπήρξε καν το γεγονός, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν αναφέρει τίποτα από τότε. Η βιομηχανία του καρκίνου,  έχει εξαπολύσει ένα παράνομο και ανήθικο πόλεμο κατά του Δρ Stanislaw Burzynski για χρόνια, προσπαθώντας να τον σταματήσει από το να σώζει τις ζωές των καρκινοπαθών με την χρήση της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θεραπείας του, η οποία χρησιμοποιεί μια φυσική και μη-τοξική ουσία που ονομάζεται αντινεοπλαστόνιο.

Ο καρκίνος είναι μια σοβαρή επιχείρηση. Η πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο βιομηχανία, και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μπορούν να επιτρέψουν να γνωστοποιηθεί το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές άλλες μορφές θεραπείας της νόσου και έχουν κατά κανόνα αποδειχθεί ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από ότι είναι (επιτρέπεται να είναι καλύτερα) αυτές που προβλέπονται από τους δυτικά εκπαιδευμένους ιατρούς.

Το 1967 ο δρ Stanislaw R. Burzynski, ασχολήθηκε σαν βιοχημικός ερευνητής, με τον εντοπισμό φυσικών πεπτιδίων και παράγωγων αμινοξέων, που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα ή αλλιώς «αντινεοπλαστόνια» όπως τα ονόμασε αργότερα. Ανακάλυψε ότι είναι τα συστατικά ενός βιοχημικού συστήματος άμυνας που ελέγχει την ανάπτυξη του καρκίνου, χωρίς να καταστρέφει τα φυσιολογικά κύτταρα.


Το 1977, μετά τη σύνταξη και την δημοσίευση πολυάριθμων δημοσιεύσεων, μεταξύ των οποίων πέντε σχετικά με το θέμα της έρευνας των πεπτιδίων του, ο Δρ Μπουρζίνσκι ίδρυσε την κλινική του στο Χιούστον, του Τέξας, όπου άρχισε τη θεραπεία ασθενών χρησιμοποιώντας την αξιοσημείωτη ανακάλυψη του, με απίστευτη επιτυχία. Τέτοια επιτυχία, που σύντομα ασθενείς με καρκίνο από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να ταξιδεύουν για να χρησιμοποιήσουν αυτή τη θεραπεία.


Παραδόξως, ούτε η αποτελεσματικότητα της θεραπείας του Δρ Burzynski, όπως αποδεικνύοταν από την ταχεία ανάρρωση των ασθενών του, ούτε η ασφάλεια των αντινεοπλαστονίων ως θεραπεία του καρκίνου … με σχεδόν καθόλου επικίνδυνες παρενέργειες, ήταν αρκετά για το ιατρικό κατεστημένο για να υποστηρίξει αυτή την πρωτοπόρο ιατρική, ή τουλάχιστον, να τον αφήσει μόνο του να συνεχίσει την επιτυχία του.


Αντ αυτού, το 1984 οι ιατρικοί εξεταστές του Διοικητικού Συμβουλίου του Τέξας, κάτω από την πίεση της (της ελεγχόμενης απο το ιατρικό κατεστημένο) FDA, ξεκίνησε αυτό που κατέληξε να είναι μια δίωξη επι δέκα ολόκληρα χρόνια του Δρ Burzynski.


Χρησιμοποίησαν τα πάντα, εκτεταμένες έρευνες, αποστολή πρακτόρων για να πείσουν νυν και πρώην ασθενείς να υποβάλλουν αδικαιολόγητες καταγγελίες. Το 2008 ξεκίνησαν νέα έρευνα προσπαθώντας να ανακαλέσουν την ιατρική άδεια του Δρ Burzynski. Τον έσυραν σε δίκη για την παροχή θεραπείας σε ασθενείς στο τελευταίο στάδιο καρκίνου, με εξατομικευμένη γονιδιακή-στοχευμένη θεραπεία προσαρμοσμένη στους γενετικούς δείκτες του κάθε ασθενούς.


Τελικά οι κατηγορίες του Ιατρικού Συμβουλίου του Τέξας κατά του Δρ Burzynski στις 19 Νοεμβρίου, το 2012 απορρίφθηκαν. 

Αλλά μην νομίζετε ότι οι επίσημες αλχημείες τελειώνουν εδώ.
Ο Δρ Burzynski έχει υποστεί επίσης δίωξη από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Αυτό, από μόνο του, είναι ένα κυνήγι μαγισσών της τάξης των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, απαιτητών από το 1983, όταν η FDA έλαβε μέτρα για να κλείσει την κλινική του Δρ Burzynski. Την ίδια χρονιά, βέβαια όπως και όλες τις άλλες φορές, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο Δρ Burzynski θα μπορούσε να συνεχίσει τη θεραπεία των ασθενών στην πολιτεία του Τέξας.

Ο FDA, (ο οποίος είχε προειδοποιήσει προηγουμένως τους δικαστές, οτι αν πάρουν αθωωτική απόφαση, θα ωθήσει την κυβέρνηση να συνεχίσει με άλλες μεθόδους, όπως η κατάσχεση, η καταδίκη των φαρμάκων και η ποινική δίωξη), κατάφερε να «πείσει» τους ενόρκους να κατηγορήσουν τον Burzynski το 1985, 1990, 1994, και για άλλη μια φορά το 1995.


Αποτέλεσμα των συνεχών διώξεων ήταν να επιτύχουν το 1995 να χρεωθεί με 75 παραβιάσεις του ομοσπονδιακού νόμου περί απάτης – αντιμετωπίζοντας 290 χρόνια φυλακής και $ 18,5 εκατομμύρια σε πρόστιμα. Στις 4 του Μάρτη του 1997 ο δικαστής κήρυξε κακοδικία και διέταξε ότι ο Δρ Burzynski θα απαλλαγεί από σχεδόν το ήμισυ των τελών. Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση «δεν είχε υποβάλλει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία» εναντίον του. Ο FDA αναγκάστηκε να αποσύρει τελικά τις 40 από τις υπόλοιπες 41 κατηγορίες και μια δεύτερη επιτροπή τον αθώωσε τελικά ολοκληρωτικά. Ακόμη και οι ένορκοι από την πρώτη δίκη εμφανίστηκαν για να διαμαρτυρηθούν, προς υποστήριξη του Δρ Burzynski.


Αλλά δεν είναι μόνο ο Δρ Burzynski που έχει αυτήν την «τύχη» από τους οργανισμούς που «προστατεύουν» τους πολίτες. Την ιδια «τύχη» έχουν όλοι οι γιατροί και οι ερευνητές που πραγματικά, ανακαλύπτουν οτιδήποτε είναι θεραπευτικό. Οι φαρμακοβιομηχανίες είναι αυτές που ελέγχουν και νομοθετούν.


Ο Linnous Pauling, γιατρός, που έχει τιμηθεί δύο φορές με το Νόμπελ Ιατρικής, έχει δηλώσει στον τύπο, ότι: «ο πόλεμος και οι θεραπείες κατά τού καρκίνου είναι σε ένα μεγάλο βαθμό καθαρή απάτη».


Ένας άλλος, δύο φορές νομπελίστας της Ιατρικής και της Φυσιολογίας, ο James Watson, αυτός, που ανακάλυψε την διπλή έλικα τού DNA το 1962 και μέλος της Αντικαρκινικής Συμβουλευτικής Επιτροπής των Η.Π.Α., όταν ρωτήθηκε τι είχε να πει για το αντικαρκινικό πρόγραμμα, που υπηρετούσε δήλωσε ότι «είναι ένας σωρός από κόπρανα». Ο Watson έχει αμφισβητήσει ανοικτά τις μεθοδολογίες της συμβατικής Ιατρικής ακόμα και την γενετική Ιατρική, για τις αποτυχίες και τις παρενέργειές της. Γι΄ αυτές τις λογικές του αμφισβητήσεις τα Μ.Μ.Ε. έχουν φροντίσει να τον παρουσιάσουν ως αμφιλεγόμενο ερευνητή…


Νωρίτερα, το 2012, η Δρ Antonella Carpenter, PhD, εργαζόταν όπως ο Δρ Burzynski, χρησιμοποιώντας την προσωπικά-κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, για πάνω από μια δεκαετία με στόχο την καταστολή των καρκινικών κυττάρων, με την χρήση, ενός ενέσιμου, έγχρωμου υγρού για να θερμάνει και να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα, αφήνοντας τους περιβάλλοντες ιστούς ανέπαφους σχεδόν εξ ολοκλήρου σώους και αβλαβείς.


Η θεραπεία, Light Induced Ενισχυμένη Επιλεκτική Υπερθερμία (LIESH), είναι βασισμένη στην χρήση μιας λέιζερ τεχνολογίας, την οποία η Δρ Carpenter είχε αποκτήσει νομίμως, ενώ εργαζόταν για τη NASA κατά τη διάρκεια ενός μυστικού σχεδίου της κυβέρνησης.


Σχεδόν ταυτόσημη με την ιστορία του Δρ Burzynski, ωστόσο, με πολύ πιο εξελιγμένες και συντονισμένες προσπάθειες που έγιναν από επαγγελματίες πράκτορες, οι οποίοι ζητούσαν από νυν και πρώην ασθενείς να καταθέσουν εναντίον της, εκβιάζοντας και απειλώντας τους. Επίσης, όπως με τον Δρ Burzynski, (και όπως γίνεται συνήθως), προσπάθησαν να την εξευτελίσουν. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος της απαγορεύτηκε, παρότι δεν υπήρξε καμία απόδειξη ότι οι ασθενείς της είχαν βλαφτεί με οποιονδήποτε τρόπο.


Παρά τις πολλές επιτυχείς θεραπείες σε ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων πολλών που ήταν πρόθυμοι να καταθέσουν, αλλά ειρωνικά ποτέ δεν τους επιτράπηκε, από τους εισαγγελείς και τους δικαστές, τόσο στο Αρκάνσας όσο και στην Οκλαχόμα πέτυχαν με δικονομικά τερτίπια και τελικά αναγκάσαν την Δρ Carpenter να πληρώσει εκατομμύρια σε πρόστιμα και κατασχέθηκε όλος ο εξοπλισμός της κατά τη θερινή περίοδο από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση που γνώμονας της είναι το κέρδος. Η περίπτωσή της σήμερα βρίσκεται στο Εφετείο.


Ο Δρ Max Gerson, άλλο ένα από τα πολλά παραδείγματα, που ανέπτυξε την παγκοσμίου φήμης διαιτητική θεραπεία του, την «Διατροφή του Gerson» η οποία έχει αποδειχθεί ότι έχει θεραπεύσει πολλές ασθένειες, μεταξύ των οποίων και τον καρκίνο σε χιλιάδες περιπτώσεις. Ως αποτέλεσμα της αποδεδειγμένης επιτυχίας του, η Επιτροπή της αμερικανικής Γερουσίας, του παρείχε χρηματοδότηση για την έρευνα της διατροφικής του θεραπείας για τον καρκίνο.


Για άλλη μια φορά, η έρευνα δεν μπόρεσε να πάει πολύ μακριά και ο Δρ Gerson διώχθηκε από το ιατρικό κατεστημένο. Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση, πίεσε και απορρίφθηκε η χρηματοδότηση του, με μόλις τέσσερις ψήφους.


Σε μια άλλη περίπτωση, διώχθηκαν η Royal Rife Ray και η Gaston NAESSENS δύο εφευρέσεις, δύο ισχυρών μικροσκοπίων που επέτρεπαν στους ερευνητές να παρατηρούν τα ζωντανά μικρόβια του καρκίνου … Ενώ τα σύγχρονα κοινά μικροσκόπια δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, ακόμα και σήμερα. Αυτά τα μικροσκόπια επέτρεψαν να αναπτυχθούν αποτελεσματικές θεραπείες για την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ασκήθηκαν διώξεις με την κατηγορία της θεραπείας ασθενών χωρίς άδεια.


Σήμερα όσο και να ψάξετε να βρείτε αναφορές για τον Rife σε ιστορικά βιβλία θα δυσκολευτείτε πολύ. Επικοινωνήστε με εφημερίδα για συγκεκριμένες ημερομηνίες η για την ιστορία του και πιθανότατα θα σας πουν ότι λείπει από τα αρχεία τους. Είναι σαν ο Rife και η δουλειά του να έχουν εξαφανιστεί από τα χρονικά της ιστορίας. Το μικροσκόπιο του δεν υπήρξε ποτέ. Τα μηχανήματα του δεν υπήρξαν ποτέ. Ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ.


Είναι επίσης (από το 1974) γνωστό, ότι περίπου 60 ή και περισσότερα «κανναβινοειδή» που υπάρχουν στην τετραινδοκαναβιόλη THC, σε πολλές περιπτώσεις βοηθούν στη μείωση του μεγέθους των καρκινικών όγκων, σκοτώνοντάς τα. Ωστόσο, αν ρωτήσετε τους τοπικούς ογκολόγους σας ή αναζητήστε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, κανείς δεν έχει ακούσει τίποτα.


- Ο ψυχίατρος Wilhem Reich, έχασε τη ζωή του στη φυλακή – δολοφονήθηκε- μετά από την εργασία του για την "οργόνη" που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα. Η FDA φρόντισε ο εξοπλισμός, τα βιβλία και τα γραπτά του, όλα να καταστραφούν και απαγορεύτηκε κάθε αναφορά στο όνομα του, όχι τον μεσαίωνα αλλά στα μέσα του 20ου αιώνα. Η Βιοπάθεια Του Καρκίνου ( Dr Wilhelm Reich )

- Ο Δρ Issels θεράπευε ασθενείς με καρκίνο με τη βοήθεια μιας ολοκληρωμένης ανοσοθεραπείας με τις ίδιες αρχές όπως η θεραπεία Gerson. Για αυτό έλαβε ποινή φυλάκισης με αναστολή και έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να αναγκαστεί να διακόψει την εργασία του.


- Ο Βιοχημικός Lawrence Burton διώχθηκε και δυσφημίστηκε για το έργο του, για τη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος σε ασθενείς με καρκίνο και την ανακάλυψη ενός ορού για την συρρίκνωση των όγκων.


- Ο Δρ Dinshah Ghadiali ήταν ένας πρωτοπόρος στον τομέα της χρωματοθεραπείας, δυστυχώς, φυλακίστηκε και ο εξοπλισμός του, τα βιβλία και τα γραπτά καταστράφηκαν αφού είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία τον καρκίνο και άλλες ασθένειες.


- Ο Χάρι Hoxsey διώχθηκε και συνελήφθη για άσκηση της ιατρικής χωρίς άδεια, μετά τη θεραπεία χιλιάδων ασθενών του καρκίνου, με τη χρήση βοτάνων.


- Η Δρ Kristine Nolfi άρχισε να βοηθά τους ασθενείς της να ξεπεράσουν τον καρκίνο μέσω της διατροφής, μετά τη θεραπεία του δικού της καρκίνου με την κατανάλωση μιας χορτοφαγικής διατροφής με οργανικές πρώτες ύλες τροφίμων. Στη συνέχεια, διώχθηκε και της πήραν την άδεια της.


- Ο William F. Koch μετανάστευσε στη Βραζιλία, ως αποτέλεσμα των σοβαρών διώξεων που υπέστη για την επιτυχία του στη θεραπεία ασθενών με τη χρήση των ομοιοπαθητικών οξειδωτικών καταλυτών.


- Η ερευνήτρια Δρ Johanna Budwig αποτράπηκε από τη δημοσίευση της ανακάλυψης της για τα λιπαρά κατάλοιπα α μαργαρίνης σε μαλακούς όγκους, αλλά και έχασε τη δουλειά της στην πορεία.


- Ο Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) ήταν ένας Ρώσος μηχανικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής, εφευρέτης. Σε ηλικία 72 ετών, το 1942, ο Lakhovsky χτυπήθηκε από μια λιμουζίνα και πέθανε στο νοσοκομείο υποκύπτοντας στα τραύματα του.


- Η Dr. Ruth B. Drown, η μεγαλύτερη επιστήμων της Ραδιονικής κυνηγήθηκε μέχρι εξόντωσης, γιατί έβγαζε αξονικές φωτογραφίες, τομογραφίες εξ αποστάσεως με ένα φιλμ και δέκα ποτενσιόμετρα. Έκανε απόλυτα σωστές διαγνώσεις εξ αποστάσεως και θεράπευε επίσης. Όλα αυτά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. 


(αποσπάματα από άρθρο της βιοχημικού Ευαγγέλου Μαριάννας )