Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Καλογερομανίας πανδαιμόνιον

Δεν είναι πολυς καιρός οπου στο δελτίο ..ειδήσεων του ALTER  μεταδόθηκε οτι εμφανίστηκε ο (πεθαμένος) γέροντας Παϊσίος  σε μοναχό του αγίου όρους και.. προειδοποιησε τους μοναχούς να εφοδιαστούν με αλεύρι καθώς σύντομα έρχεται πόλεμος .
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το φάντασμα εμφανίστηκε τρομαγμένο και με τρεμάμενη φωνή και αντί να τους δώσει την.. ευλογία του, προειδοποίησε για τα δεινά που έρχονται εντός των προσεχών μηνών. Ο πόλεμος ήταν να γίνει ..τον Νοέμβριο που μας πέρασε.
Οι φήμες μάλιστα αναφέρουν ότι παρατηρήθηκε σε μεγάλα πολυκαταστήματα τροφίμων στην Θεσσαλονίκη να υπάρχει έντονη ζήτηση αλευριού από μοναχούς του "αγίου" όρους που έσπευσαν να εφοδιαστούν. 
Ακολούθησε χαλασμός και καταναλωτική έφοδος στα σουπερμάρκετ από το "χριστε"πώνυμο πλήθος ενώ τα γνωστά "κανάλια" παρεκκλησιαστικής "πληροφόρησης" στο διαδίκτυο επανέφεραν το θέμα της ..αγιοποίησης του καλόγερου (τις μπούρδες του οποίου εμπορεύονται σαν θείες αποκαλύψεις) .     
Βέβαια ο Νοέμβρης έφθασε, πέρασε και κοντεύει το 2011 και η ψευδοπροφητεία του δαιμονίου φυσικά δεν επαληθεύτηκε . Τώρα φορτώνουν το ..κατόρθωμά τους σε ένα ανώνυμο μπλόγκ στο διαδίκτυο που τους παρέσυρε !
Πως γίνεται άραγε ένα πανελλαδικό κανάλι της τηλεόρασης να αναπαράγει σαν είδηση, παπαγαλία, από ένα ανώνυμο μπλογκ ένα κατασκευσμένο από τους θρησκέμπορους δημοσίευμα ;  
Αφού έσπειραν τον πανικό στον δεισιδαίμονα και απληροφόρητο λαό τώρα (ως συνήθως) σφυρίζουν αδιάφορα..