Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Εν μέσω ανείπωτης τραγωδίας

Η επικαιρότητα μας θύμισε αρθρο του δημοσιογράφου Μάνου Μεϊμαράκη, εφημερίδα Press Time,πριν 2 χρόνια στις 9-9-07
"...Ένας πολλαπλός οργασμός αποχαρακτηρισμού δασών βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό. Ακόμα και εν μέσω μίας ανείπωτης τραγωδίας συνεχίζεται αμείωτη η εκχώρηση δασικών εκτάσεων εκατοντάδων στρεμμάτων σε κατασκευαστικές. Γιατί όπου δεν πίπτει εμπρησμός πίπτει ... μπουλντόζα. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα μισεί το πράσινο. Και αυτό αποδεικνύεται από την εκχώρηση άλλης τεράστιας αναδασωθείσας έκτασης στο Γραμματικό σε μεγαλοεργολάβους.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Τρόμος και εξουσία

ΚΑΠΟΙΟΙ  μας θέλουν συνεχώς ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ και άρα ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΗΜΙΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ, ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΟΥΣ και ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ (μήπως τα αντικαταθλιπτικά δεν είναι πρώτα στη λίστα των συνταγογραφούμενων φαρμάκων παγκοσμίως;)

ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΙΤ παίζει πίσω από τις πλάτες μας, αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον για οποιονδήποτε σκεπτόμενο άνθρωπο... Κάποιοι μεγαλοεκδότες τρίβουν τα χέρια τους από την καθημερινή προβολή του θέματος που "πουλάει", στα χρηματιστήρια μεγάλες πολυεθνικές τζογάρουν, κι εσύ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, κάτσε και τρέμε μπας και το γουρουνάκι ή η κοτούλα σου κολλήσει καμιά γρίπη!

Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Πανδημία κέρδους...

Πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από άλλες αιτίες αλλά οι δημοσιογράφοι δεν λένε κουβέντα... (Από τον Π. Νόντα) 
Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια άνθρωποι από μαλάρια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με μια κουνουπιέρα.

Οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γι' αυτό.

Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια παιδιά από διάρροια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με ένα σιρόπι των 25 σέντς.

Και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γι' αυτό.